Neera szirup

A mérgek és a méregtelenítés

(0/0)

Mai rohanó társadalomban a termékek azonnali fogyasztásra készülnek. A Zöldségeket káros peszticidekkel kezelik, a húsokba antibiotikumokat, tartósítószereket, növekedési hormonokat fecskendeznek, ételeink többsége pedig genetikailag módosított. A feldolgozott élelmiszerek tele vannak cukorral, sóval és telített zsírral.

meregtelenites-drink

Ezek a toxinok pedig a mindennapi étrendünk részeivé váltak.

Ha ehhez hozzáadjuk a stresszt, ami a mindennapok során és minket, akkor igazán ki vagyunk téve a mérgező anyagok tartós káros hatásainak. A modern társadalomban nagyon nehéz elkerülni, a méreganyagok felhalmozódását, ami a test lassú mérgezését jelenti. Amikor a szervezet túltelítődött a mérgekkel, akkor elkezdi a toxikus anyagokat a zsírszövetben tárolni, hogy megakadályozza, hogy azok a vérben keringjenek.

Ilyenkor súlygyarapodás alakul ki, a fogyás pedig igen nehézkessé válik. Ha pedig még több méregenyag kerül a szervezetbe, akkor az új sejtek képződése megbomlik és a sejtek mutálódnak. Mivel a test alapjai a sejtek, a test is csak annyira egészséges, amennyire a sejtjei azok. A toxinok egy idő után legyengítik az immunrendszert, így a test nyitottá válik széles körű egészségügyi problémák és betegségek számára. Ha a szervezet nem képes kiküszöbölni ezeket a mérgeket, akkor a testünket igen komoly károk érhetik. A méreganyagok felgyülemlését a következő tünetek jelzik: keringési problémák, májproblémák allergia, bronchitis, sinus problémák, acne, reumás panaszok, migrén, tumor, vesekő, depresszió, gyengeség, stb. 

A méregtelenítésre tehát szükség van. Ezt különbözőképpen végezhetjük el: a veséket és vérünket léböjtkúrákkal, gyógyteákkal méregteleníthetjük, de nagyon hatásos lehet a szauna is, mely során a bőrön keresztül távoznak a mérgező anyagok. Az a fontos, hogy mindig pótoljuk a megfelelő mennyiségű tápanyagot, hiszen a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek elkerülhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. Ezen a blogon egy nagyszerű méregtelenítési módot, a neera sziruppal történő méregtelenítést mutatjuk be.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).