A mérgek és a méregtelenítés

Mai rohanó társadalomban a termékek azonnali fogyasztásra készülnek. A Zöldségeket káros peszticidekkel kezelik, a húsokba antibiotikumokat, tartósítószereket, növekedési hormonokat fecskendeznek, ételeink többsége pedig genetikailag módosított. A feldolgozott élelmiszerek tele vannak cukorral, sóval és telített zsírral.

meregtelenites-drink

Ezek a toxinok pedig a mindennapi étrendünk részeivé váltak.

Ha ehhez hozzáadjuk a stresszt, ami a mindennapok során és minket, akkor igazán ki vagyunk téve a mérgező anyagok tartós káros hatásainak. A modern társadalomban nagyon nehéz elkerülni, a méreganyagok felhalmozódását, ami a test lassú mérgezését jelenti. Amikor a szervezet túltelítődött a mérgekkel, akkor elkezdi a toxikus anyagokat a zsírszövetben tárolni, hogy megakadályozza, hogy azok a vérben keringjenek.

Ilyenkor súlygyarapodás alakul ki, a fogyás pedig igen nehézkessé válik. Ha pedig még több méregenyag kerül a szervezetbe, akkor az új sejtek képződése megbomlik és a sejtek mutálódnak. Mivel a test alapjai a sejtek, a test is csak annyira egészséges, amennyire a sejtjei azok. A toxinok egy idő után legyengítik az immunrendszert, így a test nyitottá válik széles körű egészségügyi problémák és betegségek számára. Ha a szervezet nem képes kiküszöbölni ezeket a mérgeket, akkor a testünket igen komoly károk érhetik. A méreganyagok felgyülemlését a következő tünetek jelzik: keringési problémák, májproblémák allergia, bronchitis, sinus problémák, acne, reumás panaszok, migrén, tumor, vesekő, depresszió, gyengeség, stb. 

A méregtelenítésre tehát szükség van. Ezt különbözőképpen végezhetjük el: a veséket és vérünket léböjtkúrákkal, gyógyteákkal méregteleníthetjük, de nagyon hatásos lehet a szauna is, mely során a bőrön keresztül távoznak a mérgező anyagok. Az a fontos, hogy mindig pótoljuk a megfelelő mennyiségű tápanyagot, hiszen a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek elkerülhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. Ezen a blogon egy nagyszerű méregtelenítési módot, a neera sziruppal történő méregtelenítést mutatjuk be.

Szirupok, szörpök elérhetőek!

JutaVit Lándzsásútifű szirup 300 ml (JutaVit)

JutaVit Lándzsás útifű szirup 300 ml (JutaVit)

A lándzsás útifű segíti a torok és mellkas egészségének fenntartását, jótékony hatással van a légutakra. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Étrend-kiegészítő készítmény.

Ár: 2295 Ft
Megnézem

Stevia Fluid Nova szirup50ml

Stevia Fluid Nova szirup 50ml

A Stevia Fluid Nova egy áttetsző kivonat, mely 20% Steviát tartalmaz és szűrt vízzel van hígítva. Ezt a kivonatot azoknak ajánljuk, akik még nem használtak Steviát édesítéshez.

Ár: 2890 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!